Clicky

 
Transport Online - Automobilist onder invloed rijdt woning in Oostburg binnen

Automobilist onder invloed rijdt woning in Oostburg binnen

Automobilist onder invloed rijdt woning in Oostburg binnen
04-05-2021 10:13 | Binnenland | auteur Redactie

OOSTBURG - Een bestuurder onder invloed van cocaïne is maandagavond laat tegen een zijgevel van een woning aan de Bakkersstraat in Oostburg gereden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt omdat hij weigerde aan een bloedproef mee te werken.

Het ongeluk gebeurde rond 23.40 uur. Een 30-jarige bestuurder uit Oostburg verloor de macht over het stuur op de T-splitsing. Hij reed rechtdoor en belandde in de linker zijgevel van de woning. De bewoners lagen op dat moment in bed. Toen agenten ter plaatse kwamen lieten ze de automobilist allereerst een blaastest doen. Hieruit bleek dat hij geen alcohol had gedronken. Plotseling bleek dat de man van het strijdtoneel was verdwenen.

Agenten troffen hem thuis aan. Van hem werd alsnog een speekseltest afgenomen, welke positief testte op cocaïne. Hij werd gearresteerd en voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau in Oostburg. Bestuurders zijn na een positieve speekseltest verplicht om aan een bloedproef mee te werken. Dat weigerde de inwoner van Oostburg. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd. Hij zal later worden verhoord.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions