Transport Online - Aantal teststraten uit voorzorg dicht vanwege harde wind

Aantal teststraten uit voorzorg dicht vanwege harde wind

Aantal teststraten uit voorzorg dicht vanwege harde wind
04-05-2021 09:51 | Binnenland | auteur ANP

DEN HAAG - Een aantal coronateststraten van de GGD is dinsdag uit voorzorg gesloten vanwege de harde wind. Het KNMI waarschuwt voor zware windstoten en heeft code geel afgegeven. Langs de westkust, in het Waddengebied en in Zuid-Limburg komen zware windstoten voor van 75 tot 90 kilometer per uur.

De teststraat in Zuidland is gesloten vanwege de kans op zware windstoten, meldt de GGD Rotterdam-Rijnmond. De afspraken die al waren gemaakt, worden verzet.

De GGD regio Utrecht sluit de vaccinatie- en testlocaties Veenendaal, Vianen en Woerden en de GGD Gelderland-Zuid heeft vaccinatielocatie Malden dinsdagmiddag gesloten. Iedereen die daar een afspraak had, wordt gebeld door medewerkers van de GGD om de afspraak te verzetten.

De GGD Kennemerland meldt dat de teststraat in Beverwijk vanwege harde wind dicht is. Mensen kunnen voor een coronatest een afspraak maken op een van de andere locaties van de GGD.

De teststraat in Vlissingen is uit voorzorg eveneens gesloten, meldt Omroep Zeeland. De GGD Zeeland laat aan de omroep weten dat het in verband met de harde wind niet verantwoord is de testlocatie open te houden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 10 mei t/m zondag 16 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,898
Diesel1,526

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen