Clicky

 
Transport Online - Trainer Erik ten Hag blijft Ajax voorlopig trouw

Trainer Erik ten Hag blijft Ajax voorlopig trouw

Trainer Erik ten Hag blijft Ajax voorlopig trouw
30-04-2021 11:58 | Sport | auteur ANP

AMSTERDAM - Erik ten Hag verbindt zijn toekomst voorlopig aan Ajax. Hij heeft zijn contract opengebroken en met een jaar verlengd tot de zomer van 2023.

De 51-jarige Ten Hag is sinds eind december 2017 de hoofdtrainer van Ajax. Na een lastig eerste half jaar won hij in zijn eerste seizoen de landstitel en KNVB-beker met de Amsterdamse club. Ajax bereikte onder zijn leiding bovendien de halve finales van de Champions League.

Ajax stond het afgelopen seizoen bovenaan in de Eredivisie toen het seizoen vanwege corona werd afgebroken. Ten Hag kan zondag opnieuw de 'dubbel' met Ajax winnen. Een gelijkspel in het thuisduel met FC Emmen volstaat voor de 35e landstitel. De club won twee weken geleden al de KNVB-beker.

Ten Hag werd de afgelopen weken in verband gebracht met enkele Duitse clubs en Tottenham Hotspur. De trainer liet ook herhaaldelijk weten dat hij gelukkig is bij Ajax en veel perspectief ziet voor het komende seizoen. Ten Hag hoopt zijn selectie grotendeels intact te houden en op enkele posities te versterken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,984
Diesel1,608

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions