Clicky

 
Transport Online - Twee nieuwe 3-assige polyester Krone koelopleggers voor Transpa Emmen

Twee nieuwe 3-assige polyester Krone koelopleggers voor Transpa Emmen

Twee nieuwe 3-assige polyester Krone koelopleggers voor Transpa Emmen
29-04-2021 14:24 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

EMMEN - Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden twee nieuwe 3-assige polyester Krone koelopleggers af aan Transpa Emmen.

De opleggers zijn uitgevoerd als bloemenoplegger, met een inwendige hoogte van 2.700 mm. Tevens zijn de opleggers gekeurd voor het gebruik als LZV.

Als koelmachine is een Thermoking SLXi-300 gemonteerd. In de werkplaats van Wezenberg is een Dhollandia laadklep gemonteerd met een hefcapaciteit van 2.000 kg.

Transpa Emmen is opgericht in 1982. Negen jaar later werd het bedrijf overgenomen door de Sent Waninge Groep die momenteel onder andere bestaat uit Transportbedrijven Sent Waninge, D.G.O. Express en Transpa Emmen.

Deze groep vormt een stabiele basis die de afzonderlijke bedrijven ook in een grillige marktsituatie continuïteit waarborgt. Een ideale formule want Transpa Emmen investeert in langlopende relaties met klanten en partners. Transpa Emmen beschikt over het Keurmerk Transport & Logistiek inclusief de Specialisatie Sierteelttransport.

Dat betekent dat Transpa Emmen de interne processen goed op orde heeft, het materieel voldoet aan hoge kwaliteitseisen en dat medewerkers zijn opgeleid om goed om te gaan met versproducten in de sierteeltketen.

Foto's

  • Wezenberg
    Wezenberg

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,135
Diesel1,820

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats