Clicky

 
Transport Online - Nieuwe Volvo FH 500 voor OVT Winterswijk

Nieuwe Volvo FH 500 voor OVT Winterswijk

Nieuwe Volvo FH 500 voor OVT Winterswijk
29-04-2021 10:31 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

WINTERSWIJK - Olijslager Verheugd Transport (OVT) uit Winterswijk heeft recent een nieuwe Volvo FH 500 6x2 trekker toegevoegd aan het wagenpark. De truck is geleverd door Volvo Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens te Lichtenvoorde.

Door ervaringen met merk en de wens van de chauffeur is de keuze gevallen op een Volvo. "De eerste nieuwe vrachtwagen die ik ooit kocht was bij Jaap van de Bunt, vertegenwoordiger Volvo Trucks. Dit was in 2012 en deze auto loopt nog altijd naar volle tevredenheid. Dit in combinatie met de wens van de chauffeur heeft ons er toe gebracht deze FH aan te schaffen", zegt eigenaar Chris Olijslager.

Om de chauffeur van alle gemakken te voorzien is de auto onder andere voorzien van I-ParkCool en het Rest & Relax-pakket. Door het fraaie spuitwerk en de mooie Alcoa wielen, is er ook flink wat aandacht besteed aan het uiterlijk van de Volvo. "Tot op heden doet de Volvo het goed en heeft geen enkele moeite met zware vrachten, mede door de 500 pk sterke Turbo Compound-motor. Dit zorgt er voor dat de chauffeur ontspannen zijn werk kan uitvoeren."

In 2007 is eigenaar Chris Olijslager gestart met het verhuren van afvalcontainers en de levering van diverse grondstoffen. Dit is de basis van het bedrijf OVT Winterswijk. Ondertussen is het vier jaar oude bedrijf uitgebreid met een transportafdeling.

Het wagenpark bestaat uit negen vrachtwagens waarmee zij divers transport kunnen vervoeren, van stukgoed tot planten. “Bij alle activiteiten richt OVT zich op de meerwaarde voor de klant: zo zijn bijvoorbeeld bijna alle combinaties voorzien van een meeneem heftruck of laadklep. Een ander onderdeel van de transportafdeling is het vervoer van landbouw- & en grondverzetmachines, waarvoor de nieuwe Volvo FH voornamelijk ingezet zal worden”, zegt mede-eigenaar Rene Verheugd.

Foto's

 • Lelieveld Transport
  Lelieveld Transport
 • DHL
  DHL
 • CSE
  CSE
 • CSE
  CSE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,464
Diesel2,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden