Clicky


Jan Gladon, directeur en mede-eigenaar Hoektrans, plotseling overleden

Jan Gladon, directeur en mede-eigenaar Hoektrans, plotseling overleden
29-04-2021 10:02 | Transport | auteur Redactie | Esther van der Wal

SCHIPHOL-RIJK - Op zondag 25 april 2021 is op 65-jarige leeftijd Jan Gladon plotseling overleden. Jan Gladon was directeur en mede-eigenaar van Hoektrans BV uit Schiphol-Rijk.

Het familiebedrijf Hoektrans B.V. is gespecialiseerd in het vervoeren en afhandelen van luchtvracht van en naar Schiphol. In de loop der tijd hebben zij zich ontwikkeld tot een echte luchtvracht specialist. Het transport vormt het uitgangspunt van alle diensten van Hoektrans. Het is de basis van waaruit het bedrijf in 1983 is ontstaan. Volgens gegevens van de Kamer van Koophandel werken er circa acht werknemers bij het transportbedrijf.

Het personeel laat in een rouwadvertenties weten dat Jan Gladon "sinds de oprichting van het bedrijf in 1983 een betrokken, loyale bestuurder was die altijd tijd had voor mooie verhalen en een kopje koffie".

De crematie zal in besloten kring plaatsvinden. De familie zegt het te waarderen als u een mooie herinnering, condoleance of foto deelt met hen op: www.dunweg.nl/uitvaart/jan-gladon