Clicky

 
Transport Online - Systemen voor test- en vaccinatieafspraken GGD niet bereikbaar vanwege technisch onderhoud

Systemen voor test- en vaccinatieafspraken GGD niet bereikbaar vanwege technisch onderhoud

Systemen voor test- en vaccinatieafspraken GGD niet bereikbaar vanwege technisch onderhoud
28-04-2021 14:24 | Gezondheid | auteur Redactie | Esther van der Wal

AMSTERDAM - Woensdagavond 28 april vindt er technisch onderhoud plaats aan de systemen die de GGD’en gebruiken voor het maken en verwerken van test- en vaccinatieafspraken. Dit onderhoud wordt zoveel mogelijk buiten de reguliere openingstijden gedaan. Het onderhoud duurt van 20.00 uur ‘s avonds tot de volgende ochtend 07.00 uur (29 april).

Landelijke afsprakennummers om 19.30 uur gesloten

De telefonische afsprakenlijnen voor vaccineren en testen sluiten woensdagavond een half uur eerder dan normaal, namelijk om 19.30 uur. U kunt dus nog tot 19.30 uur uw afspraak telefonisch inplannen. De volgende ochtend 08.00 uur is de GGD dan weer bereikbaar.

Coronatest.nl tijdens onderhoud niet bereikbaar

De burgerportalen coronatest.nl en coronavaccinatie-afspraak.nl, voor het maken van een afspraak en inzien van de testresultaten en vaccinatiegegevens, zijn tijdens het onderhoud eveneens niet bereikbaar. Ditzelfde geldt voor de ondersteunende website coronatest.nl. De volgende ochtend rond 07.00 uur kan iedereen weer gebruik maken van de portalen en de ondersteunende website.

Dienstverlening GGD-regio’s

Het technisch onderhoud beïnvloedt ook de werkzaamheden bij de GGD-regio’s. Zij kunnen gedurende het technisch onderhoud telefonisch geen afspraken verwerken of gegevens inzien. Ook de regionale callcenters van de GGD’en sluiten om 19.30 uur.

Regionaal kunnen de openingstijden van de test- en vaccinatielocaties verschillen. Wanneer u een afspraak heeft staan voor 28 april na 19.30 uur en u krijgt geen bericht van uw GGD, dan kunt u er gewoon vanuit gaan dat uw afspraak doorgaat, meldt de GGD woensdag.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,306
Diesel2,113

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden