Clicky

 
Transport Online - Volkswagen Bedrijfswagens levert maatwerk met e-Crafter voor luxe personen- en rolstoelvervoer

Volkswagen Bedrijfswagens levert maatwerk met e-Crafter voor luxe personen- en rolstoelvervoer

Volkswagen Bedrijfswagens levert maatwerk met e-Crafter voor luxe personen- en rolstoelvervoer
28-04-2021 11:04 | (Bedrijfs)Auto Nieuws | auteur Redactie

LEUSDEN - Volkswagen Bedrijfswagens breidt het e-mobility-aanbod verder uit. Het merk levert maatwerk met een nieuwe e-Crafter die is ingericht voor luxe personenvervoer én plaats biedt aan 8 passagiers (8+1) of een combinatie met één rolstoel. Samen met de comfortabele, volledig elektrische aandrijving maakt dat deze e-Crafter zeer geschikt als taxi en voor shuttle-vervoer. 

Deze nieuwe e-Crafter van Volkswagen Bedrijfswagens is ontwikkeld in samenwerking met de ombouwspecialisten van VDL Bus Venlo. Comfort en kwaliteit stond bij die ontwikkeling centraal. Dankzij elektrische aandrijving functioneert de e-Crafter fluisterstil en de inzittenden nemen plaats in een luxueus interieur. De individuele stoelen zijn met leder bekleed. Voor extra comfort heeft het passagierscompartiment zelfs additionele verwarming. 

Eenvoudig toegankelijk voor iedereen

De nieuwe e-Crafter-uitvoering biedt afhankelijk van de configuratie plaats aan acht passagiers (8+1) of een combinatie met één rolstoel. De toegankelijkheid is voor iedereen optimaal. Zo stappen passagiers eenvoudig in en uit dankzij de elektrische schuiftrede of de verlaagde en verdiepte instap. Speciale rijplaten maken de toegang via de achterzijde ook voor rolstoelen eenvoudig. Uiteraard zijn er voldoende opbergmogelijkheden voor de bagage van de passagiers.

Ideaal als shuttle

De combinatie van hoogwaardig comfort, configuratie naar wens en elektrische aandrijving maakt de nieuwe e-Crafter zeer geschikt voor shuttle-vervoer van kleine groepen. Zo is hij perfect inzetbaar als taxi en voor bijvoorbeeld hotel- en airporttransfers. 

De voordelen van elektrisch

De nieuwe e-Crafter heeft een actieradius van 115 km volgens de WLTP-norm. Doordat hij geen schadelijke gassen uitstoot, is hij welkom in elke milieuzone. Het nieuwe model is dankzij de 40 kW snellaadmogelijkheid altijd snel weer klaar voor de volgende rit. Zo is het accupakket in bijvoorbeeld een lunchpauze van een uur volledig te laden. Bovendien staat de e-Crafter ook voor belangrijke zekerheden: de accu heeft een garantie van 8 jaar. En het onderhoud is gedurende de eerste 8 jaar inbegrepen. Dit draagt bij aan de gunstige gebruikskosten.

De e-Crafter kan dankzij de elektrische aandrijving in aanmerking komen voor diverse (overheids)regelingen zoals de KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek), MIA + VAMIL (Milieuinvesteringsaftrek en willekeurige afschrijving milieu-investeringen) en SEBA (Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto's).

Foto's

  • KLM Touringcar
    KLM Touringcar

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,951
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats