Clicky

 
Transport Online - Politie zoekt getuigen dodelijk verkeersongeval A73

Politie zoekt getuigen dodelijk verkeersongeval A73

Politie zoekt getuigen dodelijk verkeersongeval A73
25-04-2021 18:32 | Ongevallen | auteur Redactie

VENLO - Vrijdagmiddag is bij een ongeval op de A73 in Venlo een bestuurster ernstig gewond geraakt. De vrouw is later op de middag in het ziekenhuis in Maastricht aan haar verwondingen overleden. De politie komt graag in contact met getuigen van de aanrijding.

Rond 14.30 uur kreeg de politie de melding van een aanrijding op de A73, ter hoogte van Venlo, tussen een vrachtwagen en een personenauto. Een 58-jarige vrouw uit Brunssum raakte bij de aanrijding zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis in Maastricht aan haar verwondingen.

Bij het ongeval is een traumaheli ingezet. Een medisch team heeft op de plek van de aanrijding medische assistentie verleend. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

De aanrijding gebeurde in de noordelijke rijrichting. Om het onderzoek compleet te maken komt de politie graag in contact met mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren. Reed u vrijdagmiddag rond 14.30 uur over de A73 ter hoogte van Venlo en heeft u de aanrijding tussen de vrachtwagen en de personenauto gezien? Bel dan met de politie via 0900-8844.    Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,924
Diesel1,726

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions