Transport Online - Sietse Bakker ontkent gerucht over songfestivalkomst Lady Gaga

Sietse Bakker ontkent gerucht over songfestivalkomst Lady Gaga

Sietse Bakker ontkent gerucht over songfestivalkomst Lady Gaga
24-04-2021 20:00 | Showbizz | auteur ANP

ROTTERDAM - Sietse Bakker heeft op Twitter gereageerd op de geruchten dat Lady Gaga een optreden zou verzorgen tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival. De uitvoerend producent ontkent dat de superster op 22 mei naar Rotterdam Ahoy komt voor een pauze-act.

"Not that we know of", tweette Bakker. Ook de NPO ontkent de komst van de zangeres. "Ik weet dat het niet waar is en dat Europa 22 mei een fantastische finaleshow te zien krijgt", laat een woordvoerder desgevraagd weten.

Op social media zijn fans door het dolle heen. Zij weten het zeker: Lady Gaga komt naar Nederland. Dat maken ze op uit zoekresultaten van Google. Bij de woorden 'Lady Gaga' en 'Events' verschijnt namelijk als resultaat '22 mei, 21.01 uur en Rotterdam Ahoy'.

Pauze-acts

Mochten de fans gelijk hebben en Lady Gaga komt inderdaad naar Nederland, dan voegt ze zich bij Afrojack, Glennis Grace, Wulf en een jong klassiek orkest. Zij verzorgen gezamenlijk het optreden in de pauze tijdens de finale van het festival. Dat doen ze als onderdeel van de speciaal voor de gelegenheid gemaakte act Music Binds Us.

Voor het geannuleerde songfestival van vorig jaar werden Afrojack en Glennis Grace ook al aangekondigd als de pauze-acts van de songfestivalfinale. In 2019 in Tel Aviv verzorgde Madonna een optreden in de pauze.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen