Transport Online - Vrouw rijdt door na aanrijding met 3-jarig jongetje

Vrouw rijdt door na aanrijding met 3-jarig jongetje

Vrouw rijdt door na aanrijding met 3-jarig jongetje
23-04-2021 14:50 | Binnenland | auteur Redactie

WOERDEN - De politie is op zoek naar een vrouw van ongeveer 18 jaar oud die maandag betrokken is geweest bij een aanrijding. De vrouw reed rond 16.00 uur over een fietspad aan het Adriaan Duyckpad in Woerden toen plotseling een 3-jarige jongen overstak. De jongen werd door de fietser geraakt. Hij liep daarbij een beenbreuk en een hoofdwond op. De vrouw is even gestopt maar heeft zich niet bekend gemaakt en is doorgereden.

De 3-jarige jongen was al een tijdje aan het spelen in de omgeving van het Adriaan Duyckpad toen een fietser kwam aanrijden. De vrouw reed vermoedelijk op een elektrische fiets en reed met hoge snelheid. Haar leeftijd wordt geschat op ergens tussen de 17 en 21 jaar. Ze had lang blond haar dat ze in een paardenstaart droeg en ze was vermoedelijk in het donker gekleed. Ze kwam aanrijden uit de richting van het station.

Na de aanrijding reed de vrouw in eerste instantie door. Maar al snel werd ze door een omstander aangesproken. Hierop stopte de vrouw even waarna ze alsnog wegreed. Van het ongeval waren verschillende andere kinderen getuige. De 3-jarige jongen hield aan het ongeval een beenbreuk en een hoofdwond over.

Wegrijden van een plaats van een ongeval is strafbaar. Het is verplicht om je identiteit kenbaar te maken nadat je betrokken bent geweest bij een ongeval. Wie toch vertrekt na een ongeval pleegt een misdrijf, meldt de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen