Clicky

 
Transport Online - Groot onderhoud op de A50 tussen knooppunt Beekbergen en aansluiting Vaassen van 30 mei tot 2 augustus

Groot onderhoud op de A50 tussen knooppunt Beekbergen en aansluiting Vaassen van 30 mei tot 2 augustus

Groot onderhoud op de A50 tussen knooppunt Beekbergen en aansluiting Vaassen van 30 mei tot 2 augustus
23-04-2021 11:56 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

BEEKBERGEN - Rijkswaterstaat start op 30 mei 2021 met het groot onderhoud aan de snelweg A50 tussen knooppunt Beekbergen en aansluiting Vaassen in beide richtingen. De A50 krijgt een flinke opknapbeurt. Tijdens het merendeel van de nachten en weekenden wordt er aan de weg gewerkt.

Het 11 km lange traject wordt in verschillende fases aangepakt, waarbij forse verkeershinder ontstaat door een gedeeltelijke of volledige afsluiting van de snelweg. Het verkeer moet rekening houden met een extra reistijd van 30 minuten en een snelheidsbeperking van 70 of 90 km/h.

Vervanging asfalt

Rijkswaterstaat vervangt het asfalt op de A50 tussen Beekbergen en Vaassen voor geluiddempend asfalt. Daarnaast worden er ook andere onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, zoals het aanbrengen van markeringen. Aan de viaducten in dit traject worden de voegen hersteld, er worden betonreparaties uitgevoerd en wordt de vangrail vernieuwd of vervangen, waar nodig.

Werkzaamheden in fases

Van 30 mei tot 25 juni 2021

De werkzaamheden starten met het traject tussen de aansluitingen Apeldoorn-Noord en Vaassen in beide richtingen. Doordeweeks zijn overdag altijd 2 rijstroken per richting beschikbaar om de verkeershinder zo veel mogelijk te beperken. In de nachten en weekenden is er een rijstrook minder beschikbaar.

Van 3 tot 12 juli 2021

Van 3 tot 12 juli is de A50 tussen knooppunt Beekbergen en de aansluiting Apeldoorn in beide richtingen aan de beurt. Hierbij wordt de A50 gedurende 5 nachten volledig afgesloten in de richting van Zwolle en een weekend in de richting van knooppunt Beekbergen.

Van 16 juli tot 2 augustus 2021

In de laatste drie weekenden van juli wordt er aan de parallel- en hoofdrijbaan van de A50 bij Apeldoorn gewerkt, inclusief de op- en afrit Apeldoorn (24). Tijdens het werk aan de hoofdrijbaan wordt het verkeer over één rijstrook geleid met een snelheidsbeperking van 70 of 90 km/h.

Tussen de fases worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, zoals de op- en afbouw van de verkeerssystemen, (terug)plaatsen van vangrails en verwijderen of aanbrengen van tijdelijke pechhavens. Tijdens deze werkzaamheden zijn er geen afsluitingen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,635

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions