Clicky

 
Transport Online - Vijf DAF CF trekkers voor Bultena Verhuur BV

Vijf DAF CF trekkers voor Bultena Verhuur BV

Vijf DAF CF trekkers voor Bultena Verhuur BV
22-04-2021 16:46 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

MILL - Bultena Verhuur BV is een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur van bemande verreikers, rupshijskranen en mobiele telescoopkranen. Voor het vervoer van dit materieel heeft het bedrijf de beschikking over een eigen vloot van 13 eenheden. Onlangs werd een groot deel daar van vernieuwd met de aanschaf van vijf nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab trekkers.

Bultena verhuur BV is geen standaard machine verhuurder. Het bedrijf verhuurt namelijk al sinds 1990 uitsluitend verreikers met ervaren machinisten. Aanvankelijk alleen in Noord Nederland, maar na overnames is de dekking inmiddels uitgebreid tot meer dan landelijk. De overname van Karen van Oorschot BV Kraanverhuur zorgde er voor dat ook zware rups- en telescoopkranen aan het portfolio werden toegevoegd. De overname van Tillemans Machineverhuur BV uit Mill zorgde voor een belangrijke uitbreiding van het werkgebied, tot de gehele Benelux.

100 machines

Dagelijks zijn er meer dan 100 machines aan het werk op met name bouwplaatsen. Daarbij is duurzaamheid een steeds belangrijker thema voor Bultena Verhuur. Het bedrijf investeerde onder meer in een Bi-Energy unit waarmee een verreiker volledig elektrisch werkt op krachtstroom. Deze machine wordt met name binnen gebruikt. Daarnaast is het bedrijf aan het investeren in elektrische verreikers. Voor de dieselmotoren worden de duurzame brandstoffen Traxx en Ultimate Diesel gebruikt waardoor alle machines en vrachtwagens inmiddels hun bijdrage leveren aan CO2 reductie.

Nederlands product

De investering in vijf nieuwe DAF CF 450 FT trucks moet ook gezien worden als een stap naar een nog duurzamere bedrijfsvoering. De nieuwe DAF trucks zijn uiteraard voorzien van een Euro-6 krachtbron maar ook het lagere verbruik speelt een belangrijke rol in de CO2 reductie.

Directeur Erik Jansen van Bultena Verhuur BV: "Met deze vijf nieuwe trucks krijgen we veel meer eenheid in het wagenpark. Na de verschillende overnames was het wagenpark zeer gevarieerd en we vinden een uniforme uitstraling belangrijk. We hebben al jarenlang een uitstekende relatie met DAF trucks dealer BSF in Leeuwarden. Zij leveren uitstekende service en we zijn bovendien erg enthousiast over de DAF trucks. Verder vind ik het belangrijk dat DAF een Nederlands product is. Deze trucks hebben zich bewezen als bijzonder betrouwbaar en met de ruime Space Cab hebben onze chauffeurs alle comfort tot hun beschikking."

Met de vijf nieuwe DAF trucks telt de vloot inmiddels negen voertuigen van het merk DAF.

Semi-diepladers

De trekkers worden ingezet met Nooteboom semi-diepladers met drie- of vier assen. Voor het vervoer van de zwaarste machines zoals de rupskranen doet Bultena Verhuur een beroep op vervoerders in die daarin gespecialiseerd zijn. De nieuwe DAF trucks worden ingezet bij de vestiging van het bedrijf in Mill. Daarnaast heeft Bultena Verhuur vestigingen in Alphen aan de Rijn en Groningen. Het moederbedrijf is gevestigd in het Friese Berlikum.

Foto's

 • K. van Leeuwen
  K. van Leeuwen
 • Van Zaal Transport
  Van Zaal Transport
 • Van Zaal Transport
  Van Zaal Transport
 • N. van Leeuwen Transport
  N. van Leeuwen Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions