Clicky

 
Transport Online - Aantal nieuwe coronagevallen fors toegenomen

Aantal nieuwe coronagevallen fors toegenomen

Aantal nieuwe coronagevallen fors toegenomen
22-04-2021 15:49 | Coronavirus | auteur ANP

BILTHOVEN - Het aantal nieuwe coronagevallen is afgelopen etmaal fors gestegen. Tussen woensdagochtend en donderdagochtend zijn bij het RIVM 9648 nieuwe coronagevallen geregistreerd, het hoogste aantal sinds 7 januari. Dat zijn er 1134 meer vergeleken met de voorgaande dag.

Woensdag werden ook al aanzienlijk meer positieve tests geturfd vergeleken met de dag daarvoor, namelijk 1673. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu heeft in de afgelopen zeven dagen 57.902 positieve tests geregistreerd. Dat komt neer op gemiddeld 8272 nieuwe besmettingen per dag.

Rotterdam telde de meeste nieuwe gevallen afgelopen etmaal, met 448 positieve tests. In Amsterdam kregen 365 inwoners een positieve testuitslag. In Den Haag kwamen 332 besmettingen aan het licht, in Utrecht 203 en in Eindhoven 142.

Het aantal sterfgevallen door corona steeg het afgelopen etmaal met 20. Dat wil niet zeggen dat al deze mensen in de afgelopen 24 uur zijn overleden. Als een coronapatiënt overlijdt, wordt dit soms pas na een tijdje doorgegeven. Woensdag werden 18 overlijdens geregistreerd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,130
Diesel1,748

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions