Transport Online - Paul Schreiber VP Air Freight bij DB Schenker in Benelux

Paul Schreiber VP Air Freight bij DB Schenker in Benelux

Paul Schreiber VP Air Freight bij DB Schenker in Benelux
22-04-2021 14:13 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

TILBURG - Per 1 april 2021 is Paul Schreiber aangesteld als Vice President BU Air Freight bij DB Schenker in de BeNeLux. In deze functie heeft hij de verantwoordelijkheid over de businessunit Luchtvracht met vestigingen in Amsterdam-Schiphol, Maastricht-Aachen Airport, Brussel-Zaventem en Luxemburg Airport.

Paul Schreiber heeft ruim twintig jaar luchtvrachtervaring in verschillende managementfuncties en diverse organisaties. Binnen de Schenker-organisatie is hij sinds twee jaar werkzaam in de functie van Director Air Product BeNeLux.

“We werken nu al geruime tijd in het ‘nieuwe normaal’", zegt Paul Schreiber, VP Air Freight BeNeLux. “Het normaal waarin we sinds vorig jaar te maken kregen met een ongekende krapte op de markt. Eén van onze antwoorden daarop is een groot en veelzijdig charternetwerk om onze klanten ‘access to capacity’ te bieden. Ook in deze ingewikkelde periode is ons team altijd bevlogen en creatief op zoek naar de beste transportoplossingen voor onze klanten. Daarnaast staat dit jaar vooral in het teken van duurzaamheid, waarin onze met SAF (Sustainable Aviation Fuel) uitgevoerde vluchten bijdragen aan het verkleinen van de ‘carbon footprint’ van onze klanten en mede bepalen hoe de toekomst van de luchtvaart eruit zal gaan zien.”

Door het annuleren van de vele passagiersvluchten staat de beschikbare luchtvrachtcapaciteit zwaar onder druk. Om in deze onvoorspelbare markt stabiele capaciteit te kunnen aanbieden heeft DB Schenker zijn Global Flight Network uitgebreid met extra chartervluchten.

DB Schenker is een van de toonaangevende dienstverleners in wereldwijde logistiek en telt ruim 76.900 medewerkers en 2.100 locaties in meer dan 130 landen. Het bedrijf levert diensten op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, beurslogistiek en biedt uitgebreide oplossingen voor logistiek en supplychainmanagement onder eigen regie.

Foto's

  • J.Roeland
    ROS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 17 mei t/m zondag 23 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen