Clicky

 
Transport Online - Twee nieuwe Renault Trucks T High voor Netwerk Transport & Logistiek

Twee nieuwe Renault Trucks T High voor Netwerk Transport & Logistiek

Twee nieuwe Renault Trucks T High voor Netwerk Transport & Logistiek
22-04-2021 13:43 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

DINXPERLO - Netwerk Transport & Logistiek uit het Gelderse Dinxperlo heeft onlangs twee nieuwe Renault Trucks toegevoegd aan hun wagenpark. De trucks worden ingezet voor het vervoer van stukgoed en ADR en zijn geleverd door Renault Truck-dealer Paashuis Bedrijfswagens.

Deze nieuwe Renault Trucks type T High, beschikken over een 480 PK sterke motor en zijn voorzien van een nieuwe huisstijl op de T-High Sleeper Cab. Netwerk kiest voor Renault Trucks vanwege de goede ervaringen met het merk. “Met name het comfort en het brandstofverbruik spelen hierin een grote rol”, aldus Ferdy Bruntink, eigenaar van Netwerk Transport & Logistiek.

Voor de optimalisering van het brandstofverbruik heeft Netwerk in samenspraak met Renault Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens gekozen voor het Pack Fuel Eco op de nieuwe Renault Trucks. Voor het optimale leefcomfort in de cabine, is er gekozen voor een standairco af fabriek en het Pack Comfort Live High Sleeper. In dit pack zitten opties als een draaibare bijrijdersstoel easy access, onderbed Extensia Ultimate en vier luidsprekers en twee tweeters voor een optimaal geluid.

Netwerk Transport & Logistiek is opgericht in 1993 en sinds 2000 voeren Ferdy en Monique Bruntink het beleid. Transportbedrijf Netwerk is gespecialiseerd in (ADR) tautlinervervoer & koeriersdiensten en richten zich op het distributievervoer van stukgoed en complete ladingen, voornamelijk op Duitsland. De vloot van Netwerk bestaat tegenwoordig uit veertien trekkende eenheden en acht charters, waarvan drie Renault Trucks.

Foto's

 • Van Dodewaard
  Van Dodewaard
 • J.Roeland
  VAN DEN BOSCH
 • J.Roeland
  OTTEN
 • J.Roeland
  PLOSPAN

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions