Clicky

 
Transport Online - Eerste Nederlandse Mustang Mach-E afgeleverd

Eerste Nederlandse Mustang Mach-E afgeleverd

Eerste Nederlandse Mustang Mach-E afgeleverd
21-04-2021 16:27 | Bedrijfsauto Nieuws | auteur Redactie

AMERSFOORT - Ford Nederland heeft vandaag, woensdag 21 april, in Amersfoort de eerste Mustang Mach-E afgeleverd. De in Absolute Black gespoten, emissievrij rijdende Mustang is voorzien van het 68kWh sterke accupakket en achterwielaandrijving. Hij werd door Managing Director Johan Claassen aan de gelukkige eigenaar overhandigd bij het nieuwe pand van Ford dealer Broekhuis.

De levering van de eerste exemplaren is een mijlpaal voor Ford in Nederland. De elektrische SUV met Mustang-genen was al ruim voor zijn introductie een groot succes en de eerste te reserveren exemplaren waren in no-time vergeven. De Mustang Mach-E is dan ook binnenkort veelvuldig op de Nederlandse wegen te spotten.

Het was vandaag niet alleen voor Ford, maar ook voor Wim Huenestein van Heilijgers Bouw een mooie dag. Voor verreweg de meeste kopers markeert het in ontvangst nemen van de Mustang Mach-E tenslotte het begin van een nieuw tijdperk van elektrisch rijden. “Ik ben enorm blij om als eerste in Nederland mijn nieuwe Mustang Mach-E in ontvangst te mogen nemen. Bij Heilijgers Bouw staat duurzaamheid hoog in het vaandel, dus de keuze voor een elektrische auto was logisch. Het fraaie representatieve en iconische design was doorslaggevend om voor de Mustang Mach-E te kiezen. En wat ziet hij er goed uit in het zwart, hij was het wachten waard!” aldus Wim.

Nederland valt voor de Ford vanwege zijn unieke DNA, dat het beste van de iconische Mustang combineert met de kracht van elektrificatie en de gewilde eigenschappen van een SUV. Met zijn lange en krachtig ogende motorkap is de Mach-E direct herkenbaar als Mustang. Andere typische Mustang-kenmerken zijn de geprononceerde ‘heupen’, de platte koplampen en de iconische ‘tri-bar’ achterlichtunits.

Het riante en stille interieur staat bol van de hightech features. Voorbeelden zijn een 15.5 inch centraal touchscreen en het SYNC communicatie- en infotainmentsysteem van de nieuwste generatie, met zelflerende software en cloud-based connectiviteit. Hij is te bestellen in verschillende uitvoeringen, met achter- of vierwielaandrijving. Er is ook keuze uit twee accupakketten, die een ruime actieradius tot wel 610km1 mogelijk maken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,926
Diesel1,895

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden