Transport Online - Henk Krol maakt pilot voor Villa Felderhof-achtige reallifesoap

Henk Krol maakt pilot voor Villa Felderhof-achtige reallifesoap

Henk Krol maakt pilot voor Villa Felderhof-achtige reallifesoap
21-04-2021 14:28 | Showbizz | auteur ANP

Oud-politicus en oud-journalist Henk Krol krijgt mogelijk binnenkort zijn eigen reallifesoap. Dat heeft de 70-jarige Krol woensdag bevestigd na berichtgeving van De Telegraaf.

In de krant trekt Krol een vergelijking met Villa Felderhof. In dit programma ontving Rik Felderhof in een villa aan de Cote d’Azur bekende gasten met wie hij diepe gesprekken voerde. "Maar we geven natuurlijk wel onze eigen draai aan het concept: we gaan niet zomaar een format stelen of kopiëren."

Krol stapte onlangs uit de politiek nadat hij niet in de Tweede Kamer werd herkozen. Hij gaat binnenkort een bed and breakfast in de bossen bij het Brabants Best exploiteren. Producent Fast Forward heeft hem benaderd om te kijken of dit een mooie locatie kan zijn voor een reallife-serie annex talkshow voor Krol.

"Het is de bedoeling dat de camera gaat volgen hoe het met onze bed and breakfast gaat, en dat ik hier leuke gasten ontvang met wie ik goede gesprekken ga voeren", stelt Krol. Het is nog niet bekend bij welke omroep de nog titelloze show te zien moet zijn. "We gaan volgende week een pilot opnemen. Ik ga onder meer zeepjes kopen voor de gasten, heel leuk."

Krol kondigde recent ook aan dat hij binnenkort met zijn grote liefde Aldo gaat trouwen. Krol was een van de pioniers die decennia lang de weg plaveide voor de openstelling van het huwelijk voor partners van hetzelfde geslacht. Onlangs was het twintig jaar geleden dat in Amsterdam de eerste gay koppels ter wereld elkaar het ja-woord konden geven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 17 mei t/m zondag 23 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen