Clicky

 
Transport Online - Danser Group ontsluit Zeebrugge

Danser Group ontsluit Zeebrugge

Danser Group ontsluit Zeebrugge
20-04-2021 11:45 | Binnenvaart | auteur Redactie

SLIEDRECHT - Door de verhoogde container activiteiten in de haven van Zeebrugge heeft Danser Group de Belgische zeehaven per direct toegevoegd aan en geïntegreerd in haar uitgebreide intermodale netwerk. De intermodale dienstverlener biedt een regelmatige binnenvaartconnectie aan via het 42 kilometer lange Kanaal Gent - Brugge, plaatselijk ook Brugse Vaart en Gentse Vaart genoemd.

Diverse schepen binnen de bestaande Danser vloot zijn gezien de afmetingen en beperkingen van het vaarwater uitstekend geschikt om op het kanaal te worden ingezet. Recentelijk werden hoogfrequente verbindingen van en naar de zeehavens Antwerpen en Rotterdam opgezet. Daarnaast worden onder meer Noord-Frankijk en andere wateraangesloten inlandterminals binnen het achterlandnetwerk van Danser via hub-locaties aangesloten.

Met deze nieuwe duurzame aanvulling wordt de interconnectiviteit tussen Zeebrugge, de genoemde zeehavens, North Sea Port en het achterland verhoogd en konden inmiddels 125.000 kilometers, gemeten over een periode van vier weken, van weg naar het water worden verplaatst.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions