Transport Online - 1,3 miljoen mensen zien 'de flater' van Beau

1,3 miljoen mensen zien 'de flater' van Beau

1,3 miljoen mensen zien 'de flater' van Beau
17-04-2021 09:58 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Ruim 1,35 miljoen mensen zagen vrijdagavond Beau van Erven Dorens de fout ingaan in zijn talkshow. Van Erven Dorens vroeg tot twee keer toe aan zijn tafelgast Frans Bauer of zijn vader al gevaccineerd was, waarop Bauer enigszins ongemakkelijk antwoordde dat zijn vader is overleden. Het RTL 4-programma is de best bekeken talkshow van de avond, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Toen Van Erven Dorens realiseerde dat de vader van Frans niet meer leefde, slaakte hij een kreetje van paniek. "Wat een domme vraag. Wat een flater", zei de presentator. Hij bood nog twee keer zijn excuses aan. Mariska en Frans Bauer waren te gast om te praten over hun nieuwe reisprogramma, maar Van Erven Dorens wilde het eerst nog even over de vaccinaties hebben.

Beau volgt na de talentenjacht The Voice Kids op RTL 4, waar maar liefst 1,36 miljoen mensen naar keken. Op nummer twee van de kijkcijferlijst staat de NPO-klassieker Bed & Breakfast, dat 1,47 miljoen kijkers wist te bekoren. Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 is met 2,17 miljoen kijkers het meest bekeken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,532

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen