Clicky

 
Transport Online - Kennis Transport bestaat 95 jaar

Kennis Transport bestaat 95 jaar

Kennis Transport bestaat 95 jaar
16-04-2021 14:58 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BREDA - Precies 95 jaar geleden, op 16 april 1926, richtte Jan Kennis sr, overgrootvader van de huidige directeur Tobias Kennis, Kennis Transport op.

Kennis Transport was in de eerste jaren een aardappelhandel met twee vrachtwagens. In de tweede wereldoorlog overleed Jan Kennis sr. op 51-jarige leeftijd. Beide zoons Frans en Wim Kennis namen het bedrijf van hun vader over. Na de oorlog verliet Wim Kennis het bedrijf en besloot Frans Kennis zich verder toe te leggen op het transport, daarmee was de aardappelhandel verleden tijd geworden.

In 1973 kwam de zoon van Frans Kennis in het bedrijf werken, Jan Kennis jr. was toen 21 jaar oud en in 1986 heeft hij het bedrijf van zijn vader overgenomen. Kennis Transport was inmiddels uitgegroeid tot een transportbedrijf gespecialiseerd in transporten van en naar Frankrijk en de Benelux.

In 1990 verhuisde het bedrijf van Zundert naar Hazeldonk, waar het vandaag de dag nog steeds gevestigd is. In 1997 is Tobias Kennis, zoon van Jan Kennis jr., in het bedrijf komen werken en in 2019 heeft Tobias Kennis het bedrijf overgenomen van zijn vader, waarmee het bedrijf nu in handen is van de vierde generatie.

Kennis Transport heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van aardappelhandelaar tot een internationaal logistiek bedrijf met meer dan 150 medewerkers. Kennis biedt transport- en expeditie diensten aan door heel Europa. Maar ook biedt Kennis ‘Value Added Logistics’ activiteiten vanuit de verschillende warehouses. Kennis hanteert het ‘non stop shopping’ principe, waarbij de klant volledig ontzorgt wordt. Het voortransport (alsook zeetransport), douaneafwikkeling, opslag, bewerking van goederen en distributie, wordt allemaal in eigen beheer uitgevoerd.

Kennis Transport & Logistics BV is trots op alle medewerkers die zich elke dag inzetten om de klanten te bedienen. "Zonder alle medewerkers had Kennis Transport & Logistics BV dit mooie jubileum niet kunnen halen! Vol vertrouwen gaan wij nog heel wat jaren toevoegen aan dit mooie jubileum!", aldus het jubilerende transportbedrijf.

Foto's

  • Kennis Transport
    Kennis Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,083
Diesel1,745

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats