Clicky


250ste en 251ste DAF voor Van Spreuwel Transport

250ste en 251ste DAF voor Van Spreuwel Transport
15-04-2021 16:22 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

EINDHOVEN - Van Spreuwel Transport BV heeft onlangs zijn 250ste en 251ste bedrijfswagen in gebruik genomen. Beide trucks, twee CF 370 FAN bakwagens, zijn de nieuwste DAF vrachtwagens die worden toegevoegd aan het wagenpark van deze logistieke dienstverlener. Van Spreuwel Transport BV is opgericht in 1992. Vanaf dag één maken DAF’s deel uit van het wagenpark. Alle 251 voertuigen zijn geleverd door dealer Truckland in Eindhoven, voorheen De Burgh Bedrijfswagens. De ervaringen met dit merk en de dealer zijn zo goed dat er ongetwijfeld nog vele DAF’s zullen volgen.

“Het is inderdaad een respectabel aantal DAF’s dat we sinds onze oprichting hebben aangeschaft”, reageert Frank van Spreuwel. “Het wagenpark telt op dit moment 150 bedrijfswagens. Als grote dienstverlener in logistiek moet je kunnen rekenen op je materieel. Dat kan met DAF. Onze Truckland dealer zit op een kilometer afstand. Voor alle trucks hebben we DAF Multi Support onderhoudscontracten afgesloten. Wij willen ons namelijk concentreren op transport en niet op het onderhoud. Die verantwoordelijkheid ligt bij Truckland, waarmee we al jarenlang een goede samenwerking hebben.”

Afstandsbediening voor meeneemheftruck

De beide nieuwe DAF CF 370 bakwagens zijn van alle comfort en luxe voorzien. De chauffeur kan de meeneemheftrucks met een afstandsbediening van de truck laten zakken en oppakken. Van Spreuwel: “Dat kan de chauffeur vanuit de cabine regelen. Die afstandsbediening is bijzonder handig. Vooral omdat deze trucks worden gebruikt voor het bezorgen van artikelen bij doe-het-zelf-bouwmarkten en particulieren thuis. De afwisseling tussen zakelijke en particuliere leveringen maakt het gebruik van de meeneemheftruck makkelijk en comfortabel.

Van Spreuwel vindt de nieuwste generatie DAF trucks opvallend door de goede prijs-kwaliteitverhouding. “Ook de lange onderhoudsintervallen zijn fijn, plus het rijcomfort en de ruime cabine. Daarnaast zijn de trucks betrouwbaar, dat is erg belangrijk voor de chauffeurs”.

Logistiek dienstverlener en aandrager van oplossingen

Van Spreuwel Transport is gevestigd op het Goederen Distributie Centrum in Eindhoven/Acht aan de randweg van Eindhoven. Het bedrijf heeft twee warehouses met een opslagcapaciteit tot wel 10.000 palletplaatsen. Tot de opdrachtgevers behoren woonwarenhuizen, technische groothandels, leveranciers van sportmaterialen, groothandelaren in sanitair, bouwmarkten en vele internetwinkels.

Dienstverlening staat met kapitalen geschreven: “Als het nodig is huren we krachten in om onze opdrachtgevers te helpen. Bijvoorbeeld als wat extra handen nodig zijn om pakketten verzendklaar te maken. Wij bieden meer dan alleen wielen en vervoer. De vraag van vandaag moet bij wijze van spreken gisteren al zijn opgelost.”

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions