Clicky

 
Transport Online - Manager en verloofde Roxeanne Hazes reageert op Hazes-docu

Manager en verloofde Roxeanne Hazes reageert op Hazes-docu

Manager en verloofde Roxeanne Hazes reageert op Hazes-docu
15-04-2021 15:08 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Erik Zwennes, de manager en verloofde van Roxeanne Hazes, heeft op Instagram gereageerd op de AVROTROS-documentaire Kleine Jongen. In de film over André Hazes senior worden privébeelden van de familie gebruikt waarvoor Roxeanne geen toestemming zou hebben gegeven. Na woede van de zangeres, besloot de omroep het intro van de documentaire aan te passen.

"Vreemde manier om je straatje schoon te vegen", schrijft Zwennes over het besluit van de AVROTROS. Volgens de omroep heeft Roxeanne de mogelijkheid gekregen om de documentaire vooraf te bekijken en te bespreken, maar dit zou ze afgewezen hebben. Dat is onzin, aldus Zwennes. "Er is enkel contact geweest met de regisseur en co-producent die, nadat op vriendelijke en uitvoerige wijze duidelijk was gemaakt dat er niet meegewerkt zou worden, eenzijdig het contact heeft verbroken."

Roxeanne liet woensdagavond op Instagram weten geen toestemming te hebben gegeven om archiefmateriaal van het gezin te gebruiken. Het gaat volgens de zangeres onder meer om beelden die zij met haar eigen recorder heeft gefilmd. In een van de fragmenten is een van de laatste gesprekken te zien die zij met haar vader had.

Privébeelden

De vrouw van André Hazes, Rachel, en zijn zoon André hebben wel meegewerkt aan de film. "Zijn dochter Roxeanne heeft besloten geen actieve rol te spelen in deze documentaire en dat is haar goed recht", laat een woordvoerder van AVROTROS weten. "De privébeelden waaraan Roxeanne refereert, zitten om die reden dus ook niet in de documentaire. Helaas komt er wel een kort shot voor in de intro van de serie. Dit is inmiddels aangepast."

Zwennes zegt niet in onderhandeling te gaan over het gebruik van de beelden. "Over een reeks die om vele redenen en op deze manier niet gemaakt had mogen worden. Het is ook een nogal makkelijke geste wanneer de helft van de reeks al live staat." Zwennes sluit zijn bericht af met de boodschap dat de AVROTROS nog steeds geen contact heeft opgenomen met hem of Roxeanne. De eerste aflevering van Kleine Jongen werd woensdag door 809.000 mensen bekeken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden