Clicky


Gymshark en Bleckmann breiden uit naar Australië

Gymshark en Bleckmann breiden uit naar Australië
15-04-2021 11:23 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

EINDHOVEN - Gymshark breidt de samenwerking met Bleckmann uit, overzee naar Azië-Pacific. Samen met Bleckmann’s  langtermijnpartner Yang Kee Logistics, is er een nieuw distributiecentrum gerealiseerd in Melbourne (Australië) om de klantbeloften van Gymshark ook in Australië en Nieuw Zeeland waar te maken. Deze operatie ging 6 april jongstleden van start, wanneer de eerste verzendingen werden verzonden vanuit het distributiecentrum. Deze uitbreiding is onderdeel van de ambitieuze groeistrategie van Gymshark. 

Gymshark, het populaire Britse merk voor fitnesskleding en -accessoires, heeft jaar op jaar haar e-commerce cijfers zien verdubbelen. Het succes van dit bedrijf wordt ondersteund door logistieke activiteiten van Bleckmann, die de klantbeloften van het bedrijf wereldwijd waarmaakt. Om de ambities van Gymshark nóg beter te ondersteunen, waren beiden partners op zoek naar een hoogwaardige, geïntegreerde logistieke operatie in Australië. Bleckmann werkt al samen met in Azië gevestigde partner Yang Kee Logistics. Het was dan ook een logische stap voor Bleckmann, Gymshark en Yang Kee Logistics om als drieëenheid te partneren en een nieuw e-fulfilment centrum te realiseren in Australië. 

Door lokaal aanwezig te zijn en klanten te bedienen vanuit een functioneel distributiecentrum in Australië, kan Gymshark  de snelgroeiende klantenbasis in Australië en Nieuw Zeeland sneller bedienen. Dit is van cruciaal belang voor de klantbelofte van Gymshark. Na een paar maanden voorbereiden, werden de eerste verzendingen verstuurd op 6 april 2021. Naar verwachting worden duizenden verzendingen per dag verwerkt vanaf deze locatie. 

“Bleckmann en Yang Kee Logistics partneren al een aantal jaren met succes; we implementeerden verschillende logistieke projecten in Azië. Het project met Gymshark is nog een mijlpaal in de ontwikkeling van deze strategische, intercontinentale samenwerking”, aldus Jurrie-Jan Tap, Chief Business Development Officier van Bleckmann. De implementatie van het systeem en het warehouse werd de afgelopen maanden gecoördineerd tussen de drie partners en leidde tot een succesvolle lancering op 6 april. 

Steve Hewitt, Chief Executive Officer bij Gymshark: “We zijn verheugd om ons partnerschap met Bleckmann te verstevigen en ons merk wereldwijd te versterken. Onze klantbelofte staat aan de basis van alles wat we doen bij Gymshark en een lokaal distributiecentrum in Melbourne betekent dat we onze klanten service van wereldklasse kunnen bieden. We kijken uit naar de positieve impact van deze investering op hun Gymshark-ervaring.”

Het nieuwe distributiecentrum in Melbourne biedt 12.000 m2 ruimte om orders te verwerken. Gymshark-operaties zullen in eerste instantie 3.000 m2 in beslag nemen. Het centrum biedt voldoende ruimte en flexibiliteit voor toekomstige groei in volumes. Met de opening van deze nieuwe locatie zijn ook 15 fulltime banen geboden. 

Jason Goh, CEO bij Yang Kee Logistics: “Yang Kee Logistics is absoluut verrukt om het sterke partnerschap met Bleckmann in Azië uit te breiden naar Australië en Nieuw-Zeeland. Onze teams in Oceanië zijn ontzettend enthousiast om de directe intrede van het Gymshark-merk in onze thuismarkt te ondersteunen. Ik ben erg trots op Yang Kee Logistic’s inspanningen en voorbereidingen van de site, infrastructuur en de technologie voor een succesvolle GO LIVE. De mogelijkheid om samen te werken met Gymshark, is een aanvulling op onze bestaande sterke positie in voorzien van behoeften voor zowel fashionmerken als e-commercebedrijven.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions