Clicky

 
Transport Online - Ladyliner slaat nieuwe weg in met IVECO S-WAY 6x2

Ladyliner slaat nieuwe weg in met IVECO S-WAY 6x2

Ladyliner slaat nieuwe weg in met IVECO S-WAY 6x2
14-04-2021 11:15 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

KESSEL - Ladyliner voegt voor het eerst een IVECO S-WAY toe aan hun rijke vloot met opvallende voertuigen. Fleur Benders en Marga Timmermans zijn als vennoten enorm trots op de ontwikkeling van hun bedrijf. Door de komst van deze elegante IVECO S-WAY kunnen zij onder de vlag van VOF Benders Timmermans verder groeien en diverse klanten bedienen.

De wegen van Fleur en Marga zijn in elkaar gegroeid, doordat zij al jarenlang een passie delen voor vrachtwagens. De dames zijn daarom 15 jaar geleden hun VOF gestart, waarvan zij negen jaar samen internationale ritten hebben gereden. Door omstandigheden namen zij uiteindelijk het besluit om los van elkaar een nieuwe weg in te slaan en hun relatie te beëindigen, zonder dat dit ten koste ging van hun bedrijf.

Marga licht dit toe: “We kunnen namelijk niet zonder en met elkaar, maar zijn wél perfecte samenwerkingspartners gebleken. Ons bedrijf groeit door ondanks het feit dat we allebei een vriendin hebben.”

Na de komst van hun IVECO S-WAY bestaat de vloot van Ladyliner uit 12 trekkende eenheden. Hun aanwinst wordt door Ladyliner voor verschillende doeleinden ingezet in combinatie met een schuifzeiloplegger, open trailer of een kippertrailer.

Multifunctionele IVECO S-WAY

Ladyliner stelt zich richting haar opdrachtgevers flexibel op en dat zie je terug in hun wagenpark. De voertuigen zijn dusdanig opgebouwd zodat ze multifunctioneel inzetbaar zijn. Mede daarom hebben Marga en Fleur bij hun IVECO S-WAY gekozen voor een krachtige Cursor 13 motor met 510 pk. Deze is gekoppeld aan de 12-traps ZF automatisch schakelende versnellingsbak inclusief PTO voor diverse activiteiten met de kipper. De EGR loze FPT-motor met een onderhoudsinterval van 150.000 kilometer zorgt voor minimale onderhoudskosten, waardoor de IVECO S-WAY maximaal inzetbaar blijft voor Ladyliner.

Goed samenspel

Fleur Benders en haar vriendin Evy (chauffeuse van Ladyliner) zijn tijdens de Ride & Drive verliefd geworden op de IVECO S-WAY. De dames zijn zeer te spreken over het rijcomfort en de uitstraling van de langeafstandstrekker. Na een week demo rijden waren zij overtuigd en hebben zij de aanschaf van een trekker verder in gang gezet. In goed samenspel met Bart Broekmans van Charles Feijts Bedrijfswagens hebben zij daarna hun nieuwe IVECO S-WAY met 510 pk helemaal naar wens samengesteld.

Zo is de volledig luchtgeveerde drie-asser voorzien van een lampenbeugel met vijf verstralers en een lichtbak op het dak, op maat gemaakte sideskirts via Veap Shield United en alcoa velgen. De IVECO S-WAY is af-fabriek verder voorzien van een luchtgeveerde vooras, retarder, lederen bekleding, full LED-pakket en het Hi-Connect infotainmentsysteem.Fleur en Marga hebben mede door de inzet van Bart Broekmans als vertegenwoordiger van Charles Feijts Bedrijfswagens gekozen voor de aanschaf van een IVECO S-WAY. “Hij heeft hemel en aarde bewogen om ons zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het aankoopproces van onze 6x2 trekker. Dat gaf ons het vertrouwen dat we de juiste keuze hadden gemaakt”, aldus Fleur Benders. Ladyliner is met recht trots op haar nieuwe trekker die door Re-cars Horst met de nodige zorg volledig is gespoten.

Foto's

 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl
 • Ruud Hagens
  Ruud Hagens
 • J.Roeland
  MEGA-POL-TRANS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions