Transport Online - MOOVLE krijgt AEO-certificaat

MOOVLE krijgt AEO-certificaat

MOOVLE krijgt AEO-certificaat
13-04-2021 13:59 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ALBLASSERDAM - Maandag 12 April heeft MOOVLE BV het AEO-certificaat uitgereikt gekregen door de douane. Met dit certificaat bestempelt de douane MOOVLE BV als een betrouwbare partij.

Het certificaat wordt doorgaans afgegeven aan bedrijven die internationaal actief zijn en biedt hiermee voordelen in het internationale handelsverkeer. Met dit certificaat op zak krijgt MOOVLE bij eventuele controles voorrang en is er snellere afwikkeling mogelijk. Het is daarnaast een erkenning van de veiligheidscertificering door andere landen, ook buiten de Europese Unie

Middels het behalen van de AEO-certificering beoogt MOOVLE BV een veilige werkomgeving te creëren voor werknemers en een maximale bijdrage te leveren aan een beveiligde logistieke keten.

Het certificaat garandeert dat de douanewetgeving en fiscale wetgeving wordt nageleefd, dat MOOVLE financieel gezond is en dat de beveiliging van de goederenstromen optimaal is.

Het behalen van de AEO-status is voor MOOVLE een enorme versterking naar haar klanten toe. De certificering heeft verschillende voordelen voor de klanten. Zo worden er vanaf nu minder fysieke controles en documentcontroles door de douane uitgevoerd.

Mochten er wel controles nodig zijn dan ontvangt MOOVLE BV hiervan een vooraankondiging als de goederen nog onderweg zijn.

Tot slot heeft MOOVLE BV voorrang bij controles en is er de mogelijkheid om controles op een bepaalde locatie te laten plaatsvinden. Met de AEO-status toont MOOVLE BV aan dat naast kwaliteit en betrouwbaarheid ook veiligheid en beveiliging een integraal onderdeel is van de bedrijfsvoering.

MOOVLE BV is een specialist op het gebied van Wereldwijd machine transport en verzorgt deze stromen middels twee eigen kantoren (Alblasserdam en Schiphol) en een eigen state-of art warehouse uitgerust met bovenloop kranen en speciaal equipment om machines tot 60ton te kunnen lossen, laden en verpakken.

Mede dankzij deze capaciteiten is Moovle in staat om grote machines en projecten uit te voeren op Wereldwijde schaal onder het motto; “Move Anything Anywhere.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,895
Diesel1,525

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen