Clicky


 


Boetes en 62 aanhoudingen bij groot feest in Utrecht

Boetes en 62 aanhoudingen bij groot feest in Utrecht
06-04-2021 10:19 | Binnenland | auteur Redactie

UTRECHT - De politie heeft maandagavond ingegrepen tijdens een feest in een loods aan de Nautilusweg in Utrecht. Er zijn 57 aanwezigen direct bekeurd en 54 personen werden aangehouden omdat ze zich niet konden identificeren. Nog eens acht personen zijn aangehouden vanwege het organiseren van het feest.

Maandagavond rond 23.00 uur kreeg de politie signalen dat er een feest gaande was in een loods aan de Nautilusweg in Utrecht. Ter plaatse bleek er zo’n 120 man aanwezig. Tijdens het feest werden diverse coronaregels overtreden, meldt de politie.

Toen de politie het feest stillegde probeerden veel aanwezigen te vluchten. Dat lukte niet omdat agenten hen ook bij een andere uitgang al opwachtten. Uiteindelijk konden zo alle aanwezigen staande worden gehouden.

Nadat de 57 aanwezigeneen boete hadden gekregen konden ze vertrekken. De 54 personen die zich niet konden identificeren zijn met een bus naar het arrestantencomplex in Houten vervoerd. Familieleden konden daar hun identiteitsbewijzen komen brengen zodat ook deze aanwezigen met een bekeuring op zak weer naar huis konden. Daarnaast zijn nog eens acht personen aangehouden vanwege de organisatie van het feest.

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats