Clicky

 
Transport Online - Twee vrouwen aangehouden na mishandeling NS-medewerker

Twee vrouwen aangehouden na mishandeling NS-medewerker

Twee vrouwen aangehouden na mishandeling NS-medewerker
03-04-2021 13:47 | Misdaad | auteur Redactie

TILBURG - De politie heeft vrijdagavond twee vrouwen aangehouden nadat ze een beveiliger van de Nederlandse Spoorwegen hadden mishandeld. De beveiliger van het station in Tilburg heeft door de mishandeling letsel aan zijn gezicht en een bijtwond in zijn arm opgelopen, meldt de politie. De twee vrouwen zitten vast en worden door de politie gehoord.

De beveiliger van station Tilburg spreekt vrijdagavond rond 23:30 uur de vrouwen aan in verband met zwart rijden. Het gezelschap wil niet meewerken aan een controle en gedroeg zich recalcitrant. Als de NS-medewerker een van de vrouwen staande houdt, begint ze te schelden en te slaan. Op dat moment slaat en schopt ook een de andere vrouw de beveiliger. Een van de vrouwen bijt zelfs in de arm van de NS-medewerker. De vrouwen rennen vervolgens weg richting de Burgermeester Broxlaan waar ze worden aangehouden door politiemensen.

De 22-jarige vrouw uit Tilburg en een 18-jarige vrouw uit Schiedam zitten vast in het politiecellencomplex. De NS-medewerker heeft aangifte van zware mishandeling gedaan. Hij heeft onder andere letsel aan zijn gezicht en een bijtwond in zijn arm.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions