Clicky

 
Transport Online - Drie nieuwe DAF trucks voor Koninklijke Dekker

Drie nieuwe DAF trucks voor Koninklijke Dekker

Drie nieuwe DAF trucks voor Koninklijke Dekker
02-04-2021 14:01 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VIANEN - Recent heeft TB Truck & Trailer Service drie nieuwe DAF’s geleverd aan Koninklijke Dekker. Deze trucks blinken uit in hoog laadvermogen waardoor ze perfect ingezet kunnen worden als distributie trekker.

Koninklijke Dekker vindt haar oorsprong in 1885, als een kleine lokale houthandel. Sindsdien is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende houtbedrijven in Nederland en Europa. Ze zijn gespecialiseerd in de import, export en verwerking van hout- en houtproducten.

Begin april zijn er drie nieuwe zwarte DAF CF410 trekkers toegevoegd aan de vloot, waar al drie rode DAF CF410 trekkers rondrijden. Deze worden al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruikt en daarom heeft Koninklijke Dekker wederom gekozen voor DAF.

De zwarte vrachtwagens zullen op de weg te zien zijn in combinatie met de vernieuwde zwarte Dekker opleggers. Op deze manier zullen de chauffeurs van Koninklijke Dekker geheel in stijl de leveringen van hout- en bouwproducten naar haar klanten brengen.

TB Truck & Trailer Service is specialist in totaaloplossingen als het gaat om mobiliteit. Met merken als DAF, Kässbohrer, Used Trucks en Combi Cargo ontzorgen zij met 11 vestigingen in aanschaf, onderhoud en verhuur.

Foto's

 • Bos Dynamics
  Bos Dynamics
 • Riwal
  Riwal
 • H.Z. Logistics
  H.Z. Logistics
 • Dorrestijn
  Dorrestijn

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,104
Diesel1,724

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions