Clicky

 
Transport Online - Vos Logistics kiest voor DAF LF voor 'Home Deliveries'

Vos Logistics kiest voor DAF LF voor 'Home Deliveries'

Vos Logistics kiest voor DAF LF voor 'Home Deliveries'
02-04-2021 12:02 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

OSS - Online shoppen neemt toe en daarmee de vraag naar pakketdistributie in steden en woonwijken. Transportbedrijven letten bij de voertuigkeuze voor dit werk op wendbaarheid, goed zicht rondom voor de veiligheid en veel laadvolume en -vermogen. Het zijn belangrijke selectiecriteria. Vos Logistics komt uit bij de DAF LF als de best mogelijk optie voor home deliveries. Het bedrijf heeft bij DAF een order geplaatst voor een serie LF 210 exemplaren van de nieuwste generatie.

“De nieuwe DAF LF is ontworpen als perfecte partner voor stedelijke en regionale distributie. Uiteraard zijn wij blij als klanten, zoals Vos Logistics, ook tot die slotsom komen”, stelt Lucas Willems, Fleet Sales Manager DAF Nederland. “Dit bedrijf gebruikt de LF voor de aflevering van grotere bestellingen. Veiligheid en wendbaarheid staan voorop, want het werkterrein reikt tot in krappe binnensteden en woonerven. De LF bewijst hier zijn voordeel met een zeer korte draaicirkel en goed zicht op de omgeving vanaf de chauffeursplek. De LF heeft bovendien een laag eigen gewicht, waardoor hij het hoogste laadvermogen heeft in zijn klasse. Ook dat aspect speelt voor Vos Logistics mee bij de keuze.”

Top view 360 graden camerasysteem en extra zijruit rechts

Vos Logistics heeft gekozen voor LF 210 16-tonners, met een robuuste boxbody-opbouw van ECF (Eindhovense Carrosserie Fabriek). De cabine is voorzien van een aerodynamische dakspoiler. Voor nog beter zicht rondom hebben de trucks een 360 graden topview camerasysteem. Plus de extra trottoirzichtruit onder in het portier aan de bijrijderszijde, zodat de chauffeur fietsers en voetgangers rechts kan zien die zich buiten het zicht van de spiegels bevinden.

Lage in- en uitstap

De DAF LF is niet alleen prettig in het gebruik door de uitstekende manoeuvreerbaarheid maar ook door de lage in- en uitstap. Dat is een belangrijk aspect voor distributie, omdat de chauffeur per dag diverse keren in en uit de cabine stapt. Vos Logistics heeft omwille van comfort ook de luchtgeveerde chauffeursstoel gekozen.

De nieuwste generatie LF valt verder op door een frisse en volwassen uitstraling. Het vernieuwde uiterlijk heeft de fraaie looks van de grotere DAF CF. Het interieur is van nieuwe aankleding voorzien. Het dashboard is niet alleen fraai, maar biedt ook maximaal gebruiksgemak. Alle bedieningselementen zijn binnen handbereik en logisch ingedeeld per functie. Door de extra grote capaciteit van het verwarmings- en ventilatiesysteem wordt altijd snel een aangename temperatuur in de cabine bereikt. Ideaal voor chauffeurs die elke dag heel wat keren in en uit de cabine stappen.

Foto's

 • H.Z. Logistics
  H.Z. Logistics
 • Dorrestijn
  Dorrestijn
 • Dorrestijn
  Dorrestijn
 • Van Keulen
  Van Keulen

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,083
Diesel1,745

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats