Clicky

 
Transport Online - Hardleerse fietsster drie keer van A2 geplukt

Hardleerse fietsster drie keer van A2 geplukt

Hardleerse fietsster drie keer van A2 geplukt
02-04-2021 11:11 | Binnenland | auteur ANP

ZALTBOMMEL - Een hardleerse fietsster is donderdag tot drie keer toe van de snelweg A2 geplukt. Na de laatste keer was de politie het zat, en namen agenten haar fiets maar mee naar het politiebureau, schrijft de politie Bommelerwaard op Facebook.

De eerste keer troffen agenten de vrouw na meerdere meldingen aan bij de afslag Zaltbommel. De politie begeleidde haar naar een veilige plek en gaf haar een boete. Even later werd de politie echter opnieuw gewaarschuwd over een fietser op de snelweg. Het bleek dezelfde fietsster te zijn. "We hebben haar wederom begeleid naar een veilige plek en legden haar duidelijk uit dat het levensgevaarlijk is", aldus de politie.

De agenten voelden naar eigen zeggen de bui echter al hangen en waarschuwden de vrouw dat haar fiets in beslag zou worden genomen als ze nogmaals over de snelweg zou fietsen. Halverwege de avond bleek hun voorgevoel te kloppen. Dit keer had degene die de melding deed haar van de snelweg gehaald en naar een veilige plek gebracht. "Wij vonden het wel genoeg en wilden voorkomen dat ze weer de snelweg op kon fietsen", aldus de politie, die haar fiets dus maar meenam naar het politiebureau. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,130
Diesel1,748

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions