Transport Online - BBS Logistics bestaat 10 jaar

BBS Logistics bestaat 10 jaar

BBS Logistics bestaat 10 jaar
31-03-2021 14:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

KERKRADE - Op 1 april 2021 viert BBS Logistics haar tienjarig bestaan. Een jubileum dat onder andere wordt gevierd met de komst van twee nieuwe caddys en een trekker trailer combinatie met schuifzeil in het wagenpark van de onderneming.

Eigenaar Rick Boekel stond op 19-jarige leeftijd voor een dilemma toen hij de mogelijkheid kreeg geboden om vaste pakketroute als ZZP’er over te nemen, terwijl hij op het punt stond om een jaar te gaan werken in Zuid-Afrika als activiteitenbegeleider. Hij koos uiteindelijk voor het eerste; de start van zijn eigen onderneming, genaamd BBS, ook wel bekend als Boekel Bezorg Service. Er werd gestart vanuit zijn thuisadres.

Door keihard te werken en flyers te bezorgen in de omgeving kwamen er al snel andere opdrachten binnen. Rick reed in deze tijd zelf als chauffeur en haalde destijds zijn voldoening uit de nieuwe vaste opdrachten naar bijvoorbeeld Banská Bystrica, waardoor de focus langzamerhand werd geswitcht naar het rijden van nationale en internationale spoed opdrachten. Vanuit dit oogpunt werden de eerste chauffeurs aangenomen en werd het wagenpark uitgebreid. Door gezonde en gestage groei hebben er de afgelopen jaren meerdere bedrijfsverhuizingen van Landgraaf naar Sittard en weer terug naar Kerkrade plaatsgevonden.

Nu, tien jaar na de start in 2011, biedt BBS Logistics vanuit haar loods in Kerkrade het totale logistieke dienstenpakket, waaronder tevens warehousing en e-fulfilment behoren. De specialisatie ligt in het vervoeren van express- en lengtezendingen tot 13,6 meter binnen heel Europa, en zelfs daarbuiten.

Met 25 betrokken en gepassioneerde medewerkers worden dagelijks logistieke maatoplossingen bedacht voor een groeiende klantenkring. Bij BBS Logistics wordt gedacht in oplossingen en de opvolging hiervan, wordt strikt, met passie en plezier, tegen concurrerende tarieven uitgevoerd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 17 mei t/m zondag 23 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen