Clicky

 
Transport Online - Delin Property verhuurt ruim 4.000 m2 in Amsterdams havengebied aan Neele-Vat Logistics

Delin Property verhuurt ruim 4.000 m2 in Amsterdams havengebied aan Neele-Vat Logistics

Delin Property verhuurt ruim 4.000 m2 in Amsterdams havengebied aan Neele-Vat Logistics
30-03-2021 14:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAN - Delin Property heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met Neele-Vat Logistics B.V. betreffende circa 4.000 m2 hoogwaardige logistieke ruimte, circa 280 m2 kantoorruimte en circa 480 m2 mezzanine aan de Conakryweg 2c op Amsterdam Park. Het is de tweede locatie van Neele-Vat Logistics in het Amsterdamse havengebied.

Neele-Vat Logistics is één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam en heeft tevens meerdere distributiecentra liggen vlakbij de containerterminals in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Het familiebedrijf biedt logistieke totaaloplossingen en is gespecialiseerd in warehousing, douane, lucht- en zeevracht en Europese distributie. Neele-Vat zal vanuit deze locatie één van haar fashion klanten bedienen uit het Verenigd Koninkrijk.

Delin Amsterdam Park wat in totaal circa 205.000 m2 omvat, bevindt zich op het Atlaspark in het Amsterdamse havengebied in Westpoort Amsterdam. Deze locatie voldoet aan de hoge eisen van de hedendaagse logistieke dienstverlening en biedt overslagvoorzieningen aan tussen zee-, weg-, lucht-, binnenvaart- en spoorroutes.

Directe toegang tot snelweg A5 verbindt deze logistieke hotspot met de luchthaven van Schiphol en het centrum van Amsterdam in ongeveer tien minuten. De Randstad en andere logistieke hotspots zijn via de aansluitende uitvalswegen A4, A9 en A2 eveneens snel bereikbaar. Op Delin Amsterdam Park is bijna alles verhuurd, 12.500 m2 warehouse is nog beschikbaar voor verhuur.

Delin Property werd bij deze verhuurtransactie geadviseerd door (Cushman & Wakefield).

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden