Clicky

 Vier verdachten opgepakt voor dood 66-jarige man uit Oud Ade

Vier verdachten opgepakt voor dood 66-jarige man uit Oud Ade
30-03-2021 10:37 | Binnenland | auteur Redactie

LEIDEN - De politie heeft dinsdag vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar de overleden 66-jarige bewoner uit Oud Ade. De man kwam op 29 december 2020 door een misdrijf om het leven in zijn woning aan de Hofdijklaan. Alle vier de verdachten zitten in alle beperkingen en mogen alleen contact hebben met hun advocaat, meldt de politie.

Op dinsdagochtend 29 december 2020 kreeg de politie rond 05.50 uur een melding dat er in deze woning een overval plaats vond. Daarop zijn agenten de woning binnengegaan. In de woning werd het slachtoffer, de 66-jarige bewoner, dood aangetroffen. Vanaf dat moment deed een Team Grootschalige Opsporing onder leiding van een officier van justitie uitgebreid onderzoek naar het overlijden van de man.

Na een uitgebreid recherche onderzoek in de afgelopen maanden en de samenwerking met de Franse autoriteiten zijn dinsdagochtend drie Fransen van 48, 31 en 23 jaar oud in Frankrijk aangehouden. In Leiden werd op dezelfde dag een 38-jarige vrouw aangehouden. Alle vier worden zij verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 66-jarige man uit Oud Ade.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,088
Diesel1,906

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions