Clicky

 
Transport Online - Familie slachtoffer Wahib wil rust na vervelende onlineberichten

Familie slachtoffer Wahib wil rust na vervelende onlineberichten

Familie slachtoffer Wahib wil rust na vervelende onlineberichten
29-03-2021 17:09 | Binnenland | auteur ANP

DEN HAAG - De familie van de 12-jarige jongen die vorige week onder druk van acteur en zanger Bilal Wahib zijn geslachtsdeel liet zien tijdens een Instagram Live-video, vraagt om rust. Volgens advocaat Richard Korver, die de familie bijstaat, heeft de jongen de afgelopen dagen een aantal "vervelende berichten" op sociale media ontvangen.

Korver schrijft in een verklaring dat mensen niet op zoek moeten gaan naar het slachtoffer of zijn familie, ze willen met rust worden gelaten. De advocaat roept op om alleen berichten op sociale media te plaatsen waarin het slachtoffer wordt gesteund.

De advocaat schrijft dat er veel acties zijn opgezet om het slachtoffer en zijn familie te steunen, maar hier is niet om gevraagd en de familie heeft ook geen toestemming gegeven. Mensen die toch geld hebben opgehaald, kunnen dit storten bij de stichting Help Wanted, stelt de advocaat. Dat is een stichting die opkomt voor de belangen van kinderen die het slachtoffer zijn van het verspreiden van naaktbeelden op sociale media.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,635

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions