Transport Online - Dode door steekpartij in Noord-Hollands dorp Abbenes

Dode door steekpartij in Noord-Hollands dorp Abbenes

Dode door steekpartij in Noord-Hollands dorp Abbenes
29-03-2021 10:13 | Binnenland | auteur Redactie

ABBENES - [update 16:00 uur] In Abbenes (Noord-Holland) is een man om het leven gekomen als gevolg van een ruzie. 

De politie kreeg maandagmorgen rond 08:45 uur een melding van een conflict op de Greveling in Abbenes. Ter plaatse bleek het waarschijnlijk te gaan om een uit de hand gelopen ruzie waarbij mogelijk een steekwapen was gebruikt. Een 56-jarige man uit Amsterdam kwam hierbij om het leven. Een 36-jarige man zonder bekend woonadres werd direct aangehouden op verdenking van betrokkenheid, meldt de politie.

Door nog onbekende reden ontstond ’s ochtends een conflict tussen de twee mannen. Het is onduidelijk waar dit exact heeft plaatsgevonden. Uiteindelijk stapte de 56-jarige man in zijn auto en reed weg. Zijn auto kwam daarna tot stilstand in de Van Voorstlaan. Hier werd hij in de auto zwaargewond aangetroffen. Hij was mogelijk tijdens het conflict verwond met een steekwapen.

Hulpdiensten hebben geprobeerd het slachtoffer te helpen, maar hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie heeft de 36-jarige man aangehouden en meegenomen voor verhoor. De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mogelijke getuigen. De verdachte zit in alle beperkingen.

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 17 mei t/m zondag 23 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen