Clicky

 
Transport Online - Wahib en Ahammoud permanent geblokkeerd van Instagram

Wahib en Ahammoud permanent geblokkeerd van Instagram

Wahib en Ahammoud permanent geblokkeerd van Instagram
25-03-2021 17:38 | Showbizz | auteur ANP

DEN HAAG - Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20) worden permanent geblokkeerd op Instagram. Dat heeft een woordvoerder van Instagram-eigenaar Facebook bevestigd aan het ANP na berichtgeving van NU.nl. Ook op Facebook zijn de twee niet meer welkom. Reden is de video die online rondgaat waarop Wahib en Ahammoud een vermoedelijk minderjarige jongen zouden vragen zijn geslachtsdeel te laten zien.

Wahib wordt verdacht van het verspreiden van kinderporno, Ahammoud wordt enkel als getuige gezien. De 22-jarige Wahib is woensdag twee keer verhoord door de politie. Ook Ahammoud meldde zich voor verhoor. Wahib heeft via zijn advocaat laten weten dat hij veel spijt heeft van zijn actie. Onder meer zijn platenlabel Top Notch zette direct alle activiteiten stil en NPO Zapp haalde hem van het programma Teenage Boss, dat hij presenteerde.

Wahib en Ahammoud kregen grote bekendheid met hun rol als respectievelijk Moshin 'Mo de Show' Kaddouri en Youssef 'Muis' Taheri in Mocro Maffia. Daarnaast timmert Wahib flink aan de weg als muzikant. Met de nummers Tigers, Video Vixen en 501 scoorde hij grote hits.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,581

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats