Clicky

 
Transport Online - Platenlabel Top Notch stopt samenwerking met Bilal Wahib, verdachte opgepakt

Platenlabel Top Notch stopt samenwerking met Bilal Wahib, verdachte opgepakt

Platenlabel Top Notch stopt samenwerking met Bilal Wahib, verdachte opgepakt
24-03-2021 12:20 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - [update 13:50 uur] Platenlabel Top Notch heeft de samenwerking met de 22-jarige muzikant en acteur Bilal Wahib gestopt vanwege een instagramvideo waarin hij een jongen geld zou hebben aangeboden om zijn geslachtsdeel te laten zien. De politie heeft een 22-jarige uit Amsterdam aangehouden in de zaak op verdenking van het vervaardigen en verspreiden van kinderporno, maar zegt verder niets over de identiteit van de verdachte.

Top Notch meldt in een verklaring dat de samenwerking met Wahib wordt gestopt vanwege de video waarin de acteur samen met Mocro Maffia-collega Oussama Ahammoud (20) te zien was. "Door ons is kennisgenomen van de acties van Bilal Wahib op Instagram Live vannacht. Dit heeft ons er toe doen besluiten om per direct alle werkzaamheden ten aanzien van de artiest Bilal Wahib neer te leggen", aldus het label.

Top Notch zegt de situatie te betreuren en keurt het gedrag van de artiest af. "Wij wachten verdere berichtgeving vanuit het management van Bilal Wahib af en verwijzen iedereen voor commentaar door naar het management."

RTL besloot de uitzending van Rooijakkers over de vloer met Wahib van woensdagavond te schrappen. De zender liet weten "enorm geschrokken" te zijn van de video en het onderzoek van de zedenpolitie in Amsterdam af te wachten. "In de tussentijd hebben we besloten de uitzending van Rooijakkers over de vloer van vanavond, waar Bilal Wahib in te zien is, te vervangen door een andere aflevering. Wanneer de aflevering met Bilal te zien zal zijn, is nog niet bekend."

Ook worden de herhalingen van het door Wahib gepresenteerde programma Teenage Boss niet meer uitgezonden, meldt een woordvoerder van BNNVARA en NPO Zapp, waarop het kinderprogramma wordt uitgezonden. De eerstvolgende herhaling stond al gepland voor woensdagmiddag. Over de toekomst van Wahib bij NPO Zapp kan de omroep nog geen uitspraken doen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats