Clicky

 
Transport Online - Werknemers Maastricht Aachen Airport krijgen ondanks crisis salarisverhoging en bonus

Werknemers Maastricht Aachen Airport krijgen ondanks crisis salarisverhoging en bonus

Werknemers Maastricht Aachen Airport krijgen ondanks crisis salarisverhoging en bonus
24-03-2021 10:16 | Arbeidsvoorwaarden | auteur Redactie

MAASTRICHT - De werknemers van Maastricht Aachen Airport B.V. (MAA) krijgen in de nieuwe cao twee procent salaris erbij en een éénmalige coronabonus van 300 euro bruto. Dat zijn de FNV en de directie van het vliegveld overeengekomen.

Marcelle Buitendam, bestuurder FNV Overheid: "We zijn echt blij met dit onderhandelingsresultaat, we zitten middenin een coronacrisis, waarbij ook de luchtvaart hard wordt getroffen. Dat we toch dit resultaat bereiken betekent dat er vertrouwen is in de toekomst van MAA."

Bonus

Als de leden instemmen krijgen de 186 medewerkers van MAA er met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2021 structureel twee procent meer loon bij. De bonus van 300 euro bruto, met als referentiejaar 2020, wordt uitbetaald met het salaris over april. Werknemers die heel 2020 in dienst waren ontvangen dan 300 euro bruto en werknemers die een deel van het jaar in dienst waren ontvangen de bonus naar rato van het aantal maanden in dienst. Voor medewerkers met een parttime dienstverband geldt deze bonus naar rato van de overeengekomen contracturen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions