Clicky

 Daniel Carrera benoemd tot nieuwe president van UPS Europa

Daniel Carrera benoemd tot nieuwe president van UPS Europa
24-03-2021 10:02 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - UPS heeft Daniel Carrera benoemd tot de nieuwe president van UPS Europa. In zijn nieuwe functie zal Carrera verantwoordelijk zijn voor het beheer van de activiteiten en de meer dan 50.000 UPS-ers in 56 landen en gebieden. In de strijd tegen de pandemie is de Europese regio blijven groeien als een wereldwijd knooppunt in het UPS-netwerk, dat voldoet aan de groeiende vraag naar e-commerce en een vitale rol speelt bij de levering van vaccins vanuit Europa aan Azië, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Afrika.

Carrera heeft de Spaanse nationaliteit en is de tweede Europese president van UPS Europa. Hij bekleedde verschillende leidinggevende functies in de regio en was tot voor kort president van het district West-Europa alsook internationaal ambassadeur voor diversiteit en inclusie. In deze functies speelde hij een sleutelrol bij de voltooiing van een vijfjarige investeringscyclus van miljard in de regio, waarbij de snelheid verbeterde, de capaciteit uitbreidde en werd voldaan aan de toegenomen vraag vanuit e-commerce, gezondheidszorg en internationale handel.

Voordat Carrera bij UPS kwam, was hij directeur van Global Accounts in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) bij Menlo Worldwide, een wereldwijde vrachtexpediteur. Na de overname van het bedrijf door UPS in 2005, hield hij toezicht op de succesvolle integratie van de verkoopteams van Menlo Worldwide en UPS Supply Chain Solutions.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,167
Diesel1,972

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats