Clicky

 
Transport Online - Vijf verdachten opgepakt voor brandstichting en vandalisme in Stiens

Vijf verdachten opgepakt voor brandstichting en vandalisme in Stiens

Vijf verdachten opgepakt voor brandstichting en vandalisme in Stiens
23-03-2021 11:36 | Misdaad | auteur Redactie

STIENS - De politie heeft dinsdagochtend vijf personen aangehouden vanwege betrokkenheid bij verschillende vernielingen en brandstichtingen. Vier personen werden aangehouden in Stiens. Het gaat om een 51-jarige man, een 49-jarige vrouw, een 21-jarige man en een 19-jarige man uit Stiens. Een vijfde, minderjarige verdachte werd aangehouden in zijn woonplaats in de gemeente Opsterland, meldt de politie.

Zij worden allen verdacht van betrokkenheid bij meerdere vernielingen en brandstichtingen die in 2019 en 2020 hebben plaatsgevonden in de omgeving van Stiens.

In mei 2019 werd een vuurwerkbom door de brievenbus gegooid bij een woning in Stiens. Na dit incident vonden er tot oktober 2020 verschillende vernielingen en brandstichtingen plaats in zowel Stiens als Vrouwenparochie. Er zijn diverse aangiftes gedaan na deze incidenten. De politie is na het eerste incident direct een uitgebreid onderzoek gestart.

Er is met getuigen gesproken en er is op verschillende momenten buurtonderzoek gedaan. Daarnaast is er forensisch onderzoek gedaan en zijn er camerabeelden bekeken. Het onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van deze verdachten. Het onderzoek gaat verder. De verdachten zullen worden gehoord.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions