Clicky

 
Transport Online - vidaXL opent nieuwe fulfilmentcenters in Nederland en Polen

vidaXL opent nieuwe fulfilmentcenters in Nederland en Polen

vidaXL opent nieuwe fulfilmentcenters in Nederland en Polen
22-03-2021 13:59 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VENLO - Mensen brachten afgelopen jaar veel meer tijd thuis door vanwege de pandemie, en hadden daardoor de behoefte hun woonruimte te vernieuwen. Ze pasten zich aan aan het "nieuwe normaal" en maakten een werkplek met een groter bureau, kochten fitnessapparaten voor hun homegym en vervingen hun oude bank. Bij vidaXL was er daarnaast ook veel vraag naar tuinmeubelen en andere tuinproducten. 

vidaXL heeft zich aangepast aan het "nieuwe normaal", omdat de online vraag naar trendy producten voor lage prijzen enorm is toegenomen. Het online merk breidt haar assortiment uit om aan de vraag van hun klanten naar huis- en tuinproducten te voldoen. Daarnaast willen ze ervoor zorgen dat populaire producten altijd op voorraad zijn en ze willen levertijden nog meer verkorten. Om dit te bereiken bouwt vidaXL nieuwe fulfilmentcenters in Nederland en Polen zodat ze aan de vraag kunnen blijven voldoen, nu steeds meer mensen online kopen.

Kijo Oudshoorn, CCO van vidaXL: "Deze nieuwe fulfilmentcenters zijn een belangrijke stap in ons groeitraject. In het afgelopen jaar hebben we uitgebreid gezocht naar geschikte locaties en we zijn verheugd om dit jaar met de bouw te beginnen."

In Nederland bouwt vidaXL een nieuw fulfilmentcenter in Venlo, waar het hoofdkantoor is gevestigd. De werkzaamheden zullen eind 2021 klaar zijn en het totale vloeroppervlak bedraagt ​​141.000 m2 waarvan 4.750 m2 kantoorruimte. Het gebouw krijgt het Breeam-certificaat Very Good en het wordt voorzien van een brug die twee fulfilmentcenters met elkaar verbindt. Hierdoor is het mogelijk om pakketten tussen de gebouwen met een lopende band te vervoeren.

vidaXL fulfilmentcenter in Polen

Het nieuwe fulfilmentcenter in Września, Polen, wordt naar verwachting in het laatste kwartaal van 2021 geopend. Het totale vloeroppervlak van het fulfilmentcenter is 138.000 m² waarvan 3.400 m2 kantoorruimte. Er is gekozen voor Września om levertijden met name in Centraal- en Oost-Europa te verkorten.

Naast Nederland en Polen, breidt vidaXL ook haar fulfilmentcenters uit in de VS en Australië.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,104
Diesel1,724

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions