Clicky

 
Transport Online - Serie nieuwe Krone distributietrailers voor BAS Rent

Serie nieuwe Krone distributietrailers voor BAS Rent

Serie nieuwe Krone distributietrailers voor BAS Rent
22-03-2021 13:30 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VEGHEL - BAS Rent neemt momenteel een serie nieuwe Krone distributietrailers in gebruik. Hiermee breidt de specialist in flexibele transportcapaciteit opnieuw de verhuurvloot uit.

"Er is een grote behoefte aan trailers voor distributie van onder andere consumentengoederen en bouwproducten", volgens Jos Huuskes van BAS Rent. "Daarbij merken we dat in deze meer onzekere tijden een eerste periode van flexibiliteit een deel van de gebruikers beter past dan een aanschaf of lange termijn leaseverbintenis. Middels onze huur- en shortlease oplossingen beschikken transporteurs over nieuw of jong gebruikt materiaal, met een eventuele overnameoptie bij bewezen lange termijn behoefte."

Inmiddels zijn de eerste city schuifzeiltrailers voorzien van stuuras en kooiaap inrichting geleverd door fabrikant Krone. De komende weken volgen nog een aantal nieuwe trailers, waaronder schuifzeil- en kastgesloten trailers met laadklep.

"Krone trailers kwam na een uitgebreide marktverkenning als meest aantrekkelijke leverancier naar voren, met name vanwege de seriematige productie van maatwerk trailers met behoud van standaard servicevriendelijke componenten als Tridec besturing en Dhollandia laadkleppen. Dit maakt dat de trailers snel en efficiënt onderhouden kunnen worden bij een van onze 165 servicepunten in Nederland."

Binnen het ‘Global Truck Concept’ van de diverse BAS bedrijven verzorgt BAS Rent flexibele capaciteitsoplossingen voor transport en logistieke toepassingen. In de marktverandering van eigenaarschap naar flexibel gebruikerschap biedt BAS Rent continu een hoogwaardig en compleet aanbod trailers, trucks en terminal trekkers.

De nieuwe distributietrailers zijn een uitbreiding op het aanbod, en vanaf heden beschikbaar voor korte en lange termijn huurinzet.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,232
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden