Clicky

 
Transport Online - Jumbo opent negende hub in Hengelo

Jumbo opent negende hub in Hengelo

Jumbo opent negende hub in Hengelo
22-03-2021 11:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VEGHEL - Jumbo Supermarkten opende maandagochtend een nieuwe hub in Hengelo (Overijssel). Deze negende centrale thuisbezorglocatie zorgt voor de verdere distributie van bestelde boodschappen via de website jumbo.com of de Jumbo app. Na het picken van de online orders in het e-fulfilmentcenter in Raalte, worden de boodschappen via onder meer de hub in Hengelo bij de klant thuis bezorgd. De nieuwe thuisbezorghub vergroot de online bezorgcapaciteit in de regio, waardoor nog meer klanten bediend kunnen worden en zij kunnen kiezen uit meer bezorgmomenten.

Vanaf de nieuwe hub aan de Diamantstraat 5 in Hengelo worden de boodschappen direct thuisbezorgd bij klanten uit de regio in en rondom Hengelo, Enschede, Almelo en Aalten. Online klanten van Jumbo kunnen bij het bezorgen dezelfde goede service verwachten als die zij ontvangen vanuit de winkels. Ook kunnen zij kiezen uit meer en kortere bezorgslots.

Online bezorgcapaciteit

De nieuwe thuisbezorghub is het antwoord op de toenemende vraag naar online boodschappen, omdat steeds meer klanten de voordelen van thuisbezorging ontdekken. Om de boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, opent Jumbo op meerdere plekken in Nederland kleinere thuisbezorglocaties voor haar online bestellingen. Met een centrale thuisbezorghub is de capaciteit beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen. Hierdoor worden minder kilometers gemaakt.

Verdere uitbreiding

Eerder zijn hubs geopend in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch (bij het e-fulfilmentcenter - EFC), Middelburg, Utrecht, Breda, Heerhugowaard en Bemmel. Ook werd begin 2021 een nieuw EFC geopend in Bleiswijk dat tevens functioneert als hub. Om te blijven voldoen aan de groeiende vraag naar thuisbezorging, staat het vergroten van de online bezorgcapaciteit door verdere uitbreiding met hubs en hoog op de agenda. Na deze opening in Hengelo volgen later dit jaar nog zeven nieuwe hubs op verschillende plekken in het land. Hiermee zorgt Jumbo voor een steeds sterker omnichannel aanbod voor haar klanten.

Foto's

  • J.Roeland
    Simon Loos
  • J.Roeland
    Euser

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,581

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats