Clicky

 
Transport Online - Eerste aflevering nieuwe seizoen 'Even tot hier' trekt bijna 1,7 miljoen kijkers

Eerste aflevering nieuwe seizoen 'Even tot hier' trekt bijna 1,7 miljoen kijkers

Eerste aflevering nieuwe seizoen 'Even tot hier' trekt bijna 1,7 miljoen kijkers
21-03-2021 10:14 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - De terugkeer van het satirische programma Even tot hier heeft zaterdagavond bijna 1,7 miljoen kijkers getrokken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het NPO 1-programma met cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe was het op een na best bekeken programma van de dag.

Het NOS Journaal van 20.00 uur was de nummer één van de dag, met iets meer dan 2 miljoen kijkers. De derde plaats was voor RTL 4-programma De verraders, met ruim 1,4 miljoen kijkers. Dat waren er minder dan bij de eerste aflevering een week eerder, toen 1,6 miljoen mensen keken.

Ook Lego Masters, dat voorafgaand aan De verraders werd uitgezonden, moest het met minder kijkers doen. Waar een week eerder nog 1,8 miljoen mensen op RTL 4 inschakelden voor het programma, wist de show deze week 1,3 miljoen kijkers aan zich te binden.

Op SBS6 ging het nieuwe seizoen van Hoge Bomen van start. In de eerste aflevering vertelde stylist Fred van Leer over zijn moeilijke periode van het afgelopen jaar. Met 684.000 kijkers bezet het programma de vijftiende plaats van de dagelijkse kijkcijferlijst.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden