Clicky

 
Transport Online - Vrouw overleden na geweldsincident in Groningen

Vrouw overleden na geweldsincident in Groningen

Vrouw overleden na geweldsincident in Groningen
19-03-2021 16:24 | Binnenland | auteur Redactie

GRONINGEN - Een 46-jarige vrouw uit Groningen is donderdag overleden nadat zij maandag 15 maart slachtoffer werd van een geweldsincident in een woning aan de Briljantstraat in Groningen, meldt de politie. Politieagenten hielden die maandag een 58-jarige man uit Groningen als verdachte aan.

Maandagochtend werd bij de politie melding gemaakt van een geweldsincident dat zich in een woning in de Briljantstraat in Groningen zou hebben afgespeeld. Het slachtoffer, de 46-jarige vrouw uit Groningen, werd met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De 58-jarige man werd door de politie aangehouden.

De verdachte is donderdag voorgeleid aan de rechter commissaris en is voor een periode van veertien dagen in bewaring gesteld. Hij zit in volledige beperkingen. Dit houdt in dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat, zolang dit noodzakelijk is voor het onderzoek. Het politieonderzoek naar het incident is nog altijd gaande. Er is onder meer onderzoek gedaan in de woning aan de Briljantstraat en de verdachte en getuigen worden gehoord.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden