Transport Online - Verdachte opgepakt van gewapende overval op tankstation

Verdachte opgepakt van gewapende overval op tankstation

Verdachte opgepakt van gewapende overval op tankstation
18-03-2021 14:01 | Binnenland | auteur Redactie

DEN BOSCH - De politie heeft eerder deze week een 32-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van een overval op een tankstation vorig jaar in Den Bosch.

Bij zijn aanhouding vond de verdachte het ook nodig om een politiemedewerker in zijn gezicht te spugen en een andere politiemedewerker in zijn gezicht te hoesten. Hierbij gaf de verdachte aan corona te hebben. Beide medewerkers hebben aangifte gedaan, meldt de politie donderdag. 

In de vroege ochtend van zondag 13 september 2020 loopt er een man het tankstation binnen op de Gestelseweg in Den Bosch. De man maakt meteen duidelijk wat hij wil. Met een wapen bedreigt hij de medewerker van het tankstation en vraagt haar op een dwingende wijze om geld.

De medewerkster schrikt enorm van de overvaller en geeft hem een gering bedrag aan wisselgeld mee. Met de buit loopt de overvaller rustig het tankstation uit. 

De impact van overvalcriminaliteit is volgens de politie enorm. Of het nu gaat om een overval op een winkelier, straatroof of een roofoverval bij mensen thuis, het effect op het slachtoffer is groot. Vaak zet de overval iemands leven emotioneel voor langere tijd op z’n kop. Als toch een overval wordt gepleegd, grijpen politie, OM en de andere strafrechtelijke ketenpartners in om de overvaller op te sporen en te laten berechten, en recht te doen aan het slachtoffer.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen