Transport Online - Zeer grote brand in loods met caravans in Vessem [+foto]

Zeer grote brand in loods met caravans in Vessem

Zeer grote brand in loods met caravans in Vessem [+foto]
17-03-2021 14:46 | Binnenland | auteur ANP

VESSEM - [update] Een grote loods met caravans in Vessem is woensdagmiddag getroffen door een zeer grote brand. In de loods aan de Kuilenhurk staan vele tientallen caravans, mogelijk rond de honderd, zei een woordvoerder van de brandweer. "De loods en caravans moeten als verloren worden beschouwd", aldus de woordvoerder.

De brandweer zette in op het behoud van een naburige woning. De brand brak rond 13.00 uur uit. Twee uur later liet de brandweer weten dat de brand onder controle leek. Niemand raakte gewond. De oorzaak van de brand is onbekend. Zwarte rookwolken waren tot in de verre omgeving te zien.

De brandweer kon de brand niet goed bestrijden door het stalen dak en de stalen constructie van de loods van 20 bij 50 meter, aldus de woordvoerder. Een grote kraan is inmiddels begonnen met het weghalen van het stalen dak, zodat de laatste brandhaarden geblust kunnen worden. Het nablussen kan nog uren in beslag nemen. Dat betekent dat Vessem al die tijd last kan hebben van de rook, aldus de brandweer.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 10 mei t/m zondag 16 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen