Clicky


Koops NOVL Opleidingen neemt nieuwe DAF LF lestruck in ontvangst

Koops NOVL Opleidingen neemt nieuwe DAF LF lestruck in ontvangst
17-03-2021 14:35 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ASSEN - DAF dealer Sent Waninge heeft een nieuwe DAF LF lestruck afgeleverd aan Koops NOVL opleidingen.

Koops NOVL Opleidingen en Koops NOVL Beroepsopleidingen uit Assen leveren al bijna 60 jaar hoge kwaliteit verkeersscholing voor een gunstige prijs. Ze geven praktijkles in Assen, Groningen en Uithuizermeeden. Theoriecursussen en nascholingscursussen kunnen ook in-company worden gegeven. Je kunt er terecht voor vrijwel alle verkeersopleidingen: van bromfietscursus tot vakbekwaamheidsopleidingen C en D en nascholing code 95, T rijbewijs. Dus hét opleidingscentrum voor Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid.

Ook voor scholing voor het C1 rijbewijs (tot 7.490 totaalgewicht, onder andere campers en ambulances) is Koops nu volledig toegerust. Sinds vandaag zijn zij in het bezit van een DAF LF waarmee voor deze categorie het praktijk gedeelte gevolgd kan worden. De DAF LF biedt alles wat van een moderne truck in deze klasse verwacht mag worden. Hij is wendbaar, biedt een gemakkelijke in- en uitstap en onderscheidt zich door de beste rijeigenschappen.

Karhof Carrosserieën Assen B.V. tekende voor de sandwich gesloten opbouw met laadklep. Als huisleverancier van Koops bouwden zij een sterke doch lichtgewicht carrosserie waardoor er toch nog een laadvermogen van 2300 kg overblijft.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV