Clicky

 
Transport Online - Politie gaat uit van misdrijf bij aangetroffen lichaam in Amsterdam Nieuw-West

Politie gaat uit van misdrijf bij aangetroffen lichaam in Amsterdam Nieuw-West

Politie gaat uit van misdrijf bij aangetroffen lichaam in Amsterdam Nieuw-West
16-03-2021 10:11 | Binnenland | auteur Redactie

AMSTERDAM - De recherche gaat ervan uit dat de overleden 22-jarige man die afgelopen vrijdag op de Nico Broekhuysenweg in Amsterdam werd aangetroffen door vuurwapengeweld om het leven is gekomen, meldt de politie.

Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer vermoedelijk in de nacht van donderdag op vrijdag om het leven moet zijn gebracht. De recherche houdt er rekening mee dat hij niet op de Nico Broekhuysenweg, maar elders om het leven is gebracht. Voor zover nu bekend is hij voor het laatst in Assendelft gezien aan het begin van de nacht. Het slachtoffer zou luisteren naar de bijnaam ‘Lau’. 

De recherche is ten behoeve van het onderzoek bezig met het in kaart brengen van het leven van het slachtoffer. Mensen die meer informatie hebben over de 22-jarige man uit Assendelft die vermoedelijk luisterde naar de bijnaam ‘Lau’, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

Dat geldt nadrukkelijk ook voor mensen die afgelopen donderdag op vrijdagnacht iets verdachts hebben gezien of gehoord nabij de Nico Broekhuysenweg in Amsterdam Nieuw-West, nabij de Tuinen van West. Ook mensen die donderdag of vrijdag op een andere locatie in Amsterdam of de regio Zaanstreek-Waterland een geluid hebben gehoord dat mogelijk afkomstig kan zijn geweest van een vuurwapen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,364
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden